Zebra продукти

Бизнес таблети Zebra ET51/56

Таблетите ET51 и ET56 с Windows или Android, съчетават в себе си елегантен потребителски дизайн с издръжливост от корпоративен клас. Възможността за събиране на данни и широката гама аксесоари, позволяват да вземете най-доброто решение за нуждите на Вашия бизнес. Отличаващи се като най-тънките и леки устройства от серията Устойчиви таблети на Zebra, ET51 / ET56 тежат едва около 0.6 кг., с дебелина 2.5 см., широк работен температурен диапазон и ниво на устойчивост IP65. Устройствата са достатъчно здрави да се използват при тежки условия на работа и са издръжливи при удар.

Устойчивите таблети на Zebra притежават сензорен дисплей, предназначен за дневна светлина, с който може да се работи при висока влажност или с ръкавици, без да е нужно да ги сваляте. Компактният 8.4-инчов модел при ЕТ51 и ЕТ56 е идеален, когато размерите и теглото на устройството са от значение. От друга страна, 10.1-инчовият модел при ЕТ51 е подходящ в случаите, в които работите с много приложения и се нуждаете от максимална площ на дисплея. Независимо от размера и двата таблета притежават най-добрия клас яркост, подходящ за четене при почти всякакво осветление, включително пряка слънчева светлина.

Потребителите имат възможността допълнително да подсигурят здравината на устройствата, чрез здрава рамка, обвиваща плътно четирите страни на устройствата. Дисплеят Corning Gorilla Glass осигурява устойчивост при счупване и надраскване, защитавайки един от най-уязвимите компоненти на всеки таблет. Теста на вибрации гарантира, че тези таблети са идеални за използване във всяко превозно средство.

Таблетите предлагат избор между няколко режима за въвеждане на данни – с пръст, с или без ръкавица, с писалка. С 802.11 WiFi поддръжка, ET51 и ET56 безпроблемно работят прикачени към почти всяка WiFi мрежа. 

Сменяемата батерия гарантира, че таблетите ET51 и ET56 няма да бъдат извадени от употреба поради необходимост от зареждане. Единственото, което трябва да направите е да замените изтощената батерия с напълно заредена и да продължите работния процес. А ако е нужно да се подсигури дълга издръжливост на батерията, има възможност за добавяне на втора, с което се гарантира два пъти повече време за работа.

Бързият процесор с ултра ниска мощност и 4GB RAM памет, позволява използването на няколко приложения в един и същ момент. Таблетите притежават вградена предна и задна камера, микрофони, GPS, различни опции за сканиране. Прехвърлянето на данни е бързо и надеждно благодарение на WiFi, BT, NFC, GPS и бързият 4G LTE в ET56. С таблетите ET51 / ET56 потребителите лесно могат да поддържат връзка почти във всяка точка на работното местоположение.

Технически характеристики +
 Физически характеристики
 Размери

8.4”:  12.7 mm L x 228 mm W x 150 mm H

10.1”:  12.7 mm L x 269 mm W x 181 mm H

 Тегло

8.4”:  570 гр.

10.1”:  765 гр.

 Клавиатура Виртуална, свързване с Bluetooth и USB
 Дисплей

8.4”:  21.3 см

10.1”:  25.7 см

 Touch панел Капацитивен, мулти-тъч
 Батерия

8.4”: 3300mAh 7.6V Li-Ion зареждаща се батерия

10.1”: 4950mAh 7.7V Li-Ion зареждаща се батерия

 Работни характеристикиИзтриване на клетки
 Операционна   система Windows 10 IoT Enterprise; Android 8.0
 Памет   (RAM/ROM)

4 GB RAM/64 GB Flash 

 Камера 8 MP с автофокус с регулируема LED светкавица
 Сканиращ   модул

SE4750 или SE4710 advanced imager

 Обкръжаваща среда
 Работна   температура -20° до 50° C
 Влажност 5% до 95% некондензирана
 Защита   срещу   падане

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1 м върху бетонна повърхност.

Със защитната рамка запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.8 м върху бетон.

 Безжична комуникация
 WiFi (WLAN) 802.11 a/b/g/n/ac/r/k/v, 2x2 MIMO
 Bluetooth Class 1, Bluetooth v4.2

Изтегли Zebra ET51-56_Specification Sheet.pdf