Zebra Technologies е сред лидерите доставчици на ИКТ продукти и услуги в света

06/01/2021

Инфографика - класация на IDC MarketScapeВодещият световен доставчик на пазарна информация, консултантски услуги и събития свързани с пазарите на информационни технологии - International Data Corporation (IDC MarketScape) определи Zebra Technologies за лидер сред доставчиците на устойчиви бизнес мобилни устройства в света.

Зебра бе отличена като водеща компания в ключови категории – като доставчик на устойчиви мобилни устройства, както и за предлаганите висококачествени услуги за поддръжка. Компанията бе отличена и за приложението LifeGuard за Android, което спомага удължаване времето за употреба на специализирани Android мобилни устройства с до десет години.

IDC MarketScape обяви Zebra Technologies за водещ производител и доставчик на високо издръжливи бизнес мобилни устройства заради широката гама от предлагани висококачествени Android и Windows бизнес мобилни компютри, таблети, скенери. Устройствата на Zebra са сегментирани по бизнес приложение, характеристики и функции, позволявайки на ползвателите да изберат това, което най-добре отговаря на техните нужди.

Разгледайте ZEBRA продукти >>>

Zebra Technologies е участник в Android Enterprise програма на Google, като гарантира, че нейните устройства с Android ще получават своевременни актуализации и поддръжка на операционната система по време на жизнения цикъл на устройствата. В допълнение Zebra предлага и LifeGuard за Android – решение за разширена сигурност, което предоставя актуализации за сигурност и удължава времето за ползване на Android мобилни устройства с до 10 години.

IDC MarketScape предоставя задълбочени качествени и количествени оценки на технологичния пазар на доставчици на ИКТ продукти и услуги. IDC помага на ИТ специалистите, бизнес мениджърите и инвестиционната общност да вземат решения, основани на факти относно закупуването на ИКТ продукти и услуги.

 

Това което отличава IDC MarketScape е неговата строга методология за оценяване, която надхвърля пазарния дял и предоставя ясна рамка, сравняваща предлаганите продукти и услуги, възможности и стратегии, както и настоящите и бъдещите фактори за успех на пазара за всеки доставчик.

Тази цялостна оценка на пазарните конкуренти е обобщена в лесно за четене графично изображение и предоставя критичната информация, необходима за вземането на най-важните технологични решения.