Zebra продукти

Zebra MC3300xR индустриален мобилен компютър с RFID четец

Най-новият представител на RFID частта от фамилията MC3000 на Zebra Technologies е индустриалният мобилен компютър MC3300xR, който предоставя на потребителите най-новото по отношение на бързина, качество, точност и обхват на сканиране на баркод и RFID етикети. Компютърът притежава високоскоростни баркод скенер и RFID четец, благодарение на които се постига високо ниво на ефективност и бързина при изпълнение на задачи, свързани с управление на запаси и активи, изпълнение на поръчки и др. 

Мобилният компютър MC3300xR на Zebra притежава вградена високочувствителна антена, която осигурява изключителна надеждност при сканиране, независимо от ориентацията на RFID етикетите. Те могат да бъдат точно и бързо прочетени, дори на най-труднодостъпните места. Голям принос в точността на сканиране има вградената високопроизводителна ASIC радио технология на Zebra, чрез която компютрите MC3300xR работят над 25% по-бързо и с над 40% по-голяма точност спрямо други устройства от този клас.

MC3300xR е един от най-леките мобилни компютри в своя клас, но в същото време е и изключително здрав – устойчив е на многократни падания от 1.5 м, притежава IP54 защита и Corning Gorilla Glass стъкло на дисплея и баркод скенера. Ергономичният му дизайн предоставя комфорт при работа през целия работен ден при използване както с лява, така и с дясна ръка.

Още едно предимство на MC3300xR на Zebra Technologies е възможността за разработка на Android приложения посредством опростения фреймуърк Xamarin. Чрез него разработчиците имат възможност да използват своите C# умения и да разработват бързо красиви приложения за Android устройства.

Мобилния компютър се предлага в две модификации  MC3330xR и MC3390xR, в зависимост от поляризацията на антената.

Ако използвате други RFID четци на Zebra Technologies за управление на веригата на доставките, можете лесно да оптимизирате и усъвършенствате разработката на приложения с един общ SDK (Software Development kit).

Индустриалният мобилен компютър MC3300xR на Zebra Technologies може да бъде закупен с договор за поддръжка Zebra OneCare. Чрез него ще можете да защитите напълно своите устройства за период от поне 3 години.

Технически характеристики +
Физически характеристики
 Размери

6.45 in. L x 2.95 in. W x 8.31 in. D

164 mm L x 75 mm W x 211 mm D

 Тегло

23.4 - 27 oz. / 665 - 765 g

Дисплей

4.0 инча WVGA, Corning Gorilla Glass

Работни характеристики
Процесор Qualcomm 1.8 GHz hexa-core
Операционна система

Android 11 с възможност за надграждане до Android 14

Памет

4GB/32GB

Батерия PowerPrecision+ Li-Ion 5200 mAh с възможност за бързо зареждане
Обкръжаваща среда
Работна температура

-4° F до 122° F / -20° C до 50° C

Влажност

5% - 95% некондензирана

Защита срещу падане

Проектиран е да издържа на многократно изпускане от 1.5 м височина върху бетон

Степен на защита IP54
RFID
Тип RFID антена Вградена кръгово (MC3330R) или линейнo (MC3390R) поляризирана антена
Бързина на разчитане на тагове 900+ тага/сек.

Изтегли mc3390xr-specification-sheet.pdf