Zebra TC20: Нов Android мобилен компютър, създаден за нуждите на малкия бизнес

30/10/2017

Собствениците на малък бизнес често се изправят пред един основен проблем – твърде много работа, а недостатъчно време. Те имат нужда от инструмент, с който да оптимизират работата си, да правят повече продажби и да имат по-висока продуктивност. Досега изборът, който им се предоставяше, беше между индустриално устройство с повече от необходимите функционалности и висока цена или потребителско устройство на достъпна цена, но с не достатъчно функционалности, ниско ниво на сигурност и устойчивост и кратък жизнен цикъл.

Ето защо, Zebra Technologies пуска на пазара новия мобилен компютър TC20 – идеалната комбинация между индустриално и потребителско устройство, предназначен за работа в сферите търговия и услуги. Използването на TC20 в търговския обект дава възможност за:

  • Безпроблемна и бърза инвентаризация
  • Поддържане на наличности на регалите
  • Обслужване на запитвания от клиенти на момента и на мястото на възникване
  • Незабавно свързване с който и да е колега с натискане на само един бутон и др.

Нещата, които правят TC20 толкова добър помощник за бизнеса са неговите функционалности, издръжливост и сигурност. Устройството ще продължи да работи, дори след многократни изпускания, намокряне с вода, експлоатация при запрашени условия, дъжд, екстремно ниски или високи температури. Подобно на смартфон, TC20 е малък и ергономичен, за да се носи удобно в джоба. За разлика от смартфоните обаче, мобилният компютър може да работи непрекъснато през цялата работна смяна, благодарение на вътрешната батерия с капацитет от 3000 mAh и допълнителната Power Pack батерия.

Камерите на смартфоните не са предназначени за интензивното сканиране, което бизнесът изисква. Ето защо, TC20 има вграден сканиращ модул, същия като при индустриалните устройства. Мобилният компютър разчита на момента всякакви линейни и двумерни баркодове от хартия и от екран. Освен това, с 8MP камера с автофокус, може да се документира всичко, за което възниква нужда в ежедневието – от нанесена щета до снимка на лични документи.

Мобилният компютър TC20 е бизнес устройство, което обаче е лесно за употреба и интуитивно, точно като потребителско такова: има операционна система Android, ярък екран, който се вижда еднакво добре на закрито и на открито, достатъчно голям сензорен екран и три програмируеми бутона за бърз достъп до най-често използваните приложения. Освен това, TC20 притежава и функция „уоки-токи“ – незабавна гласова свързаност с един или повече колеги с натискането на един бутон.

Част от другите характеристики на TC20 са:

  • Операционна система Android 7.0 (Nougat) с поддръжка на бъдещи ъпгрейди
  • Съвместимост с RFD2000, ергономичен UH RFID четец, който прави TC20 подходящ за RFID приложения
  • Бърза Wi-Fi и Bluetooth връзка
  • Избор между виртуална и физическа клавиатура
  • Многобройни аксесоари за зареждане и комуникация
  • 2 години гаранция