Zebra продукти

Zebra TC52х/TC57х – бизнес мобилни компютри с Android

Серията бизнес мобилни компютри TC52х/TC57х са следващо поколение, в корпоративния клас, мобилни устройства на Zebra. Те са наследници на изключително успешните TC51/TC56 и TC52/TC57. Отличават се с усъвършенствани Zebra-only функции, повече поддръжка за най-новите мобилни иновации и повече Mobility DNA инструменти, което прави управлението на устройствата по-лесно от всякога. Също така, от Zebra са предвидили до 8 години security updates, за защита на устройствата по време на експлоатация.

Мобилните компютри Zebra TC52х/TC57х притежават пълната функционалност на Android 10.

Благодарение на по-бързия 2,45 GHz процесор и новото Universal Flash Storage (UFS) потребителят има възможност за бързо навигиране през екраните на приложенията.

5-инчовият Full HD дисплей предоставя повече място за преглед на информация. Лесната, позната и гъвкава мултитъч технология работи дори при наличие на влага, с пръст в ръкавица или писалка. Безпроблемното четене на открито, дори при ярка слънчева светлина, доказва най-добрият клас на екрана.

Бизнес мобилните компютри TC52х/TC57х притежават ново поколение сканиращ модул (SE4720), чрез който лесно се разчитат 1D, 2D баркодове и документи. С бързината на едно натискане на бутона за сканиране се предизвиква светкавично бързо разчитане на баркода (дори да е не добре отпечатан, повреден или замърсен) при максимален толеранс на движение.

Батерията PowerPrecision+ с голям капацитет осигурява впечатляващите 14 часа издръжливост, достатъчно да осигури интензивна работа и в най-дългата работна смяна. С двуминутния режим „Warm Swap“, смяната на батерии става бързо и лесно без да е необходимо изключването на устройството или затварянето на активните приложения. Презареждането на батерията отнема рекордно кратко време и устройството отново е напълно готово за работа.

Интегрирания Bluetooth и поддръжката на Device Tracker позволяват бързото и лесно откриване на оставени не на място или на липсващи устройства.

Въпреки че мобилните компютри – Zebra TC52x/TC57x приличат на смартфони, те са проектирани за нуждите на бизнеса – могат да се използват при дъжд, сняг или в прашни места. Капсулираният дизайн осигурява допълнителна защита за електроника при изпускане върху бетон, а стъклото Corning® Gorilla® Glass осигурява максимална устойчивост на надраскване и устойчивост на разрушаване на сензорния панел и прозореца на изображението.

 

Мобилните компютри Zebra TC52x/TC57x се отличават още с:

  • 5 MP вградена предна камера и 13 MP задна камера която заснема подробни снимки с отлично качество
  • Bluetooth 5.0 с подобрени скорости на предаване до 2 Mbps и Bluetooth Low Energy (BLE), който намалява енергийните изисквания и в същото време удължава цикъла на батерията
  • Три микрофона, високоговорители с висок обем и технология за премахване на шума, които гарантират качество на връзката от двата края при обаждане, дори в шумна среда

В допълнение, Zebra Technologies са проектирали TC52-HC, специално разработен за здравеопазването мобилен компютър, който притежава всички изброени до момента характеристики. Затвореният корпус и покритите отвори за винтове предотвратяват навлизането и задържането на бактерии. Специалният материал, от който е проектирано устройството, осигурява изключителна здравина и устойчивост на често почистване и дезинфекция с агресивни препарати. 

Към тази серия мобилни компютри Zebra добавиха и модела TC52ax. 

Мобилният компютър TC52ax на Zebra е WLAN модел за използване в случаите, когато не е необходима GSM-свързаност. Стандартът за безжична свързаност Wi-Fi 6 (802.11ax) е наследник на 802.11ac и е най-съвременния стандарт за безжична комуникация.

 

 

Технически характеристики +
Физически характеристики
 Размери

155 mm L x 75.5 mm W x 18.6 mm H

 Тегло

249 гр. (заедно с батерията)

Клавиатура

Виртуална (On-screen and enterprise)

Дисплей

5” Full High Definition (1920x1080), с LED подсветка, Corning Gorilla Glass

Touch панел Поддържа над 90 международни клавиатури
Батерия Презареждаща се литиево-йонна 4150 mAh, PowerPrecision+, Warm Swap функция за пълно бързо зареждане за 2 мин. (120 сек.)
Работни характеристики
Процесор

Qualcomm Snapdragon™ 660 octa-core, 2.45 GHz

Операционна система

Android 11, с възможност за надграждане до Android 14

Памет (RAM/ROM) 4 GB RAM/32 GB UFS Flash  
Камера 5 MP предна камера
13 MP задна камера с автофокус
Сканиращ модул SE4710 1D/2D imager, обхват на сканиране - Code 39 barcode
20 Mil: 4.5 см до 81.3 см
3 Mil: 7.9 см до 14.2 см
Типове данни 1D/2D баркодове, снимки, видео, подписи, документи
Обкръжаваща среда
Работна температура

-20° до 50° C

Температура на съхранение -40° до 70° C
Влажност

5% до 95% некондензирана влажност

Защита срещу падане

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.2 м върху бетонна повърхност при стайна температура.

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.8 м върху бетонна повърхност с устойчивата рамка, предлагана като аксесоар.

Безжична комуникация
WLAN

TC52x/TC57x: WLAN, WPAN (Bluetooth), USB 2.0, High Speed (Host and Client)

TC57x only: WWAN
Bluetooth Class 2, Bluetooth v5.0, Bluetooth Low Energy (BLE)

Изтегли biznes-mobilni-kompyutri-zebra-tc52x-tc57x-opisanie.pdf