Zebra Technologies Inc. отличена с четири награди за най-добър продукт

04/08/2010

Световният лидер в предлагането на надеждни отпечатващи решения и партньор на Баркод Системи България – американската компания Zebra Technologies Inc., заема челни места в четири категории от класацията на списание Business Solutions. Тази класация е едно от най-мащабните ежегодни проучвания в сферата. Основните критерии за подредба на продуктите са: брой функционалности, надеждност/издръжливост, лесна интеграция, лесен ъпгрейд, както и сервизна поддръжка. Zebra Technologies Inc. отнася призовете в следните категории:

  • Баркод принтери – тук първенец са индустриалните етикетни принтери от серията Zebra Xi4. Те притежават изцяло метален корпус, изключително качество и скорост на печат, дълъг продуктов живот и надеждност при специални приложения. Оптимизирани са за операции с високо натоварване.
  • Безжични мобилни принтери – лидер в тази категория е мобилният термодиректен етикетен принтер Zebra RW420. Той е особено подходящ за отпечатване в движение на разписки, фактури, ордери, пътнически пропуски и други. Притежава устойчив дизайн, способност за разчитане на карти, както и модулна структура, позволяваща на потребителя да избере между безжична връзка и четец на карти. Zebra RW420 е единственият мобилен принтер със степен на защита IP54, която гарантира безотказната му работа в почти всякакъв тип среда
  • Мобилни баркод принтери – тук без конкуренция е първият в света мобилен термотрансферен принтер с възможност за отпечатване на „smart” етикети, Zebra P4T. Този модел печата устойчиви самозалепващи баркод етикети, издръжливи на външни условия. Някои от характеристиките му са: Bluetooth 2.0 и 802.11 b/g възможности за безжично свързване, индикация за статуса на батерията, LCD екран и не на последно място ергономичен дизайн.
  • Картови принтери – най-добрият картов принтер, според списанието, е ретрансферниятZebra ZXP Серия 8. Той използва патентованата технология на Zebra за фото-принтиране и съвременни алгоритми за обработване на изображенията, чрез които се отпечатват PVC карти с изключително качество. Принтерите от тази серия имат възможност за едновременно двустранно ламиниране на картата, като по този начин осигуряват допълнителна защита.

„Четирите отличия на Zebra Technologies Inc. демонстрират стремежа на компанията да предоставя надеждни продукти и решения, които не само разрешават съществени бизнес проблеми, а и помагат на нашите партньори да предложат най-голяма стойност на крайните ни клиенти”, коментират от Zebra Technologies.