Zebra VC8300 ново поколение стационарни мобилни компютри

28/08/2019

Стационарен мобилен комютърЕкранът и клавиатура са интегрирани в един корпус, създавайки компактен дизайн, който се вписва дори в най-тесни пространства.

Що се отнася до въвеждане на данни, VC8300 от Zebra предлага пълна гъвкавост, благодарение на интегрираната пълна буквено-цифрова клавиатура, която придава усещането, че работите с потребителски компютър. Едновременно с това, сензорният екран позволява работа с приложенията само с докосване, дори с ръкавици.

8-инчовият дисплей осигурява достатъчно пространство за работа с интензивни графични приложения. Най-добрите в този клас резолюция и яркост гарантират безпроблемна видимост при всяко осветление.

Стационарни мобилни компютри ZEBRAСлужителите могат да се възползват от цялата мощност, която предлага VC8300, благодарение на ултра мощният 8-ядрен процесор, с до 8 пъти повече RAM и 32 пъти повече Flash памет в сравнение с предишното поколение.  LifeGuardTM за AndroidTM предоставя необходимите актуализации за защита, за да поддържате своите устройства.

Усъвършенстваната WiFi технология разширява обхвата на безжичната връзка, увеличава нейната скорост и засилва WiFi връзките, осигурявайки на работниците в движение постоянен достъп до приложенията, с които работят. Bluetooth 5.0 осигурява най-добрата безжична връзка с периферните устройства като скенери, принтери, слушалки и др.

Стационарен мобилен компютър VC8300Създаден за работа и в най-екстремните условия, VC8300 може да бъде използван навсякъде – в склада или извън него, на товарния док или във фризера. Благодарение на IP66 защитата за издръжливост при висока запрашеност или вода, херметичните конектори и екстремните тестове за температура, удар и вибрации, VC8300 е доказано устойчив при работи в най-тежките услови.

Устройството е оборудвано с интелигентни сензори, които контролират вътрешни нагреватели. Те от своя страна поддържат дисплея и чувствителните електронни компоненти топли, като възпрепятстват замръзване или кондензация, за да работите с устройството при минусови температури.