Zebra продукти

Стационарни мобилни компютри – Zebra VC8300

Служителите в склада се нуждаят от компактно и здраво устройство, което да работи както с клавиатура, така и със сензорен екран. VC8300 от Zebra Technologies е един от най-здравите стационарни компютри с Android, който се монтира на складово-подемните превозни средства. Екранът и клавиатурата са интегрирани в един корпус, създавайки компактен дизайн, който се вписва дори в най-тесните пространства.

Стационарният компютър VC8300 предлага гъвкавост при въвеждане на данни, благодарение на интегрираната пълна буквено-цифрова клавиатура, която придава усещането, че работите с потребителски компютър. Едновременно с това, сензорният екран позволява работа с приложенията само с докосване, дори когато потребителят е с ръкавици.

8-инчовият дисплей осигурява достатъчно пространство за работа с интензивни графични приложения. Най-добрите в този клас резолюция и яркост гарантират безпроблемна видимост при всяко осветление.

Служителите могат да се възползват от цялата мощност, която предлага VC8300, благодарение на 8-ядреният процесор, с до 8 пъти повече RAM и 32 пъти повече Flash памет в сравнение с предишното поколение. LifeGuardTM за Android предоставя необходимите актуализации, за да поддържате своите устройства защитени.

Усъвършенстваната WiFi технология разширява обхвата на безжичната връзка, увеличава нейната скорост и засилва WiFi връзките, осигурявайки на работниците в движение постоянен достъп до най-използваните приложения. Bluetooth 5.0 осигурява най-добрата безжична връзка с периферните устройства като скенери, принтери, слушалки и др.

Създаден за работа и в много тежки условия на труд, стационарният мобилен компютър VC8300 може да бъде използван навсякъде – в склада или извън него, на товарния док или във фризера. Степента на защита IP66 гарантира издръжливост при висока запрашеност или вода, а херметичните конектори и екстремните тестове за температура, удар и вибрации доказват устойчивостта на VC8300.

Устройството е оборудвано с интелигентни сензори, които контролират вътрешните нагреватели. Те от своя страна поддържат дисплея и чувствителните електронни компоненти топли, като възпрепятстват замръзване или кондензация, за да работите с устройството при много ниски температури.

Технически характеристики +
Физически характеристики
Размери

276 mm W x 238 mm H x 90 mm D

Тегло

3.7 кг.

Клавиатура

външна QWERTY и AZERTY

Дисплей

8” цветен дисплей, 1280x720, 1000 NITs

Touch панел

Капацитивен мулти тъч дисплей, Corning Gorilla Glass защита, възможност за нагряване, анти-рефлексно фолио

Сигнализация

Звукова сигнализация, Green/Amber LED, Red LED 

UPS и резервна батерия

UPS с минимален живот 30 минути през целия диапазон на работната температура

Работни характеристики
Процесор

Qualcomm Snapdragon 660 octa-core 2.2GHz

Операционна система

Android 11 с възможност за надграждане до Android 14

Софтуер

Ivanti Velocity

Памет

4GB RAM/32GB Flash pSLC

Обкръжаваща среда
Работна температура -30° до 50° C
Температура на съхранение -40° до 60° C
Влажност 5% до 95% некондензирана влага
Защита срещу удари/вибрации

IEC 60721-3-5M3; MIL-STD 810F; Zebra Internal
MIL-STD 810G; Method 505.5

Степен на защита IP66
Безжична комуникация
WLAN

IEEE 802.11a/b/g/n/ac/k/r 2x2 MU-MIMO

Bluetooth

Class 2, Bluetooth v5.0, Bluetooth Low Energy (BLE)

Изтегли Zebra VC8300_Specification Sheet.pdf