Zebra продукти

Индустриален мобилен компютър Zebra WT6300

Индустриалният мобилен компютър Zebra – WT6300 стъпва върху най-успешната серия “hands-free” мобилни терминали в света, подобрявайки голяма част от характеристиките на своите предшественици.

Отличната ергономичност и революционната технология за захващане на WT6300 гарантират перфектно прилягане на устройството върху ръката на потребителите, осигурявайки им максимално удобство по време на дългите работни смени.

Снабден с 2,2 GHz осем ядрен процесор Qualcomm Snapdragon TM 660 процесор,  32GB Flash и 3 GB RAM компютърът гарантира безпроблемното функциониране на всяко едно приложение. Това позволява устройството да бъде с последната версия на Android – 11, като от Zebra гарантират и поддръжката на минимум още две версии на операционната система.

Предназначен за работа в складове, куриерски центрове и производствени линии, при изключително висока интензивност, индустриалният мобилния компютър е проектиран да издържа на всякакви условия, разполагайки с най-висока степен на прахо защитеност, Corning Gorilla Glass дисплей и възможност за работа при екстремно ниски температури от -30 °C.

За да се повиши максимално производителността и непрекъснатостта на работния процес, Zebra WT6300 е снабден с адаптивен дисплей, който автоматично настройва чувствителността на допир при работа с ръкавици и "hot swap" батерия, която може да бъде подменяна без устройството да се изключва и да губи информацията от текущия работен процес.

Мобилният компютър WT6300 разполага с широк набор от инструменти за бизнеса, които го правят най-интуитивното, сигурно и лесно за управление „hands-free“ устройство с Android. Един от тези инструменти – All Touch Terminal Emulation, позволява автоматично да трансформирате стария зелен екран на Telnet клиента, в такъв на съвременно тъч приложение, без нужда от допълнителни промени в софтуера.

Вградената NFC функционалност позволява автоматично свързване на WT6300 с различни периферни устройства, като Bluetooth скенер, слушалки и принтер сформирайки едно цялостно решение.

Технически характеристики +

Физически характеристики

Размери

4.7 инча LX 3,5 инча W X .7 инча D и 1,3 инча (D)

121 mm LX 89 mm WX 20 mm D и 34 mm (D)

Тегло

256гр (стандартна батерия), 312гр (разширена батерия)

Клавиатура

Екранна клавиатура; три програмируеми функционални клавиша;

Възможност за допълнителна физическа клавиатура

Дисплей

3.2 инча WVGA (800x480); LED подсветка; цветен дисплей; оптично свързан към сензорния панел

Работни характеристики

Процесор

Qualcomm Snapdragon TM 660 осемядрен, 2,2 GHz

Операционна система 

Android 11 с възможност за надграждане до Android 14

Обкръжаваща среда

Работна температура

-22 °F до 122 °F / -30 °C до + 50 °C

Температура на съхранение

-40 °F до 158 °F / -40 °C до + 70 °C

Влажност

5% до 95% некондензирана

Защита срещу падане

Запазва нормална работоспособност след многократни, последователни падания от 2.4 м при стайна температура и от 1.8 м върху bбетон в целия диапазон на работна температура

Степен на защита

IP65

Безжична комуникация

WLAN

EEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/w/v/mc; 2x2 MU-MIMO

Wi-Fi™ certified; Dual Band Simultaneous; IPv4, IPv6

Сертификати

WFA (802.11n, 80211ac, WPA2-Personal, WPA3-Personal, WPA2-Enterprise, WPA3-Enterprise, WPA3-Enterprise 192-битов режим, WMM, WMM-PS, PMF, WiFi Direct, WMM-AC и Voice Enterprise

Bluetooth

Bluetooth 5.0;

Изтегли zebra-wt6300-spec-sheet.pdf