Zebra продукти

Изключително здравите таблети Zebra XSLATE B10 са създадени с надеждна защита, предназначени за клиенти, които се нуждаят от устройства, поддържащи най-високи нива на производителност както в офиса, така и в екстремните условия извън него. Серията B10 на Zebra предлага повече мощност на ядрото, сигурност и гъвкавост на работните процеси в сравнение с предишното поколение таблети и с настоящите конкурентни устройства.

XSLATE B10 от Zebra Technologies се предлага опционално със стойка и с придружаващата клавиатура Campanion, за да гарантират още повече гъвкавост и удобство в изпълнение на служебните задачи. Всеки, който се нуждае от мощен компютър с лесен достъп в движение, независимо дали е монтиран в превозното средство или се използва в ръка, ще оцени предимствата на компактния и лесен за конфигуриране XSLATE B10.

Серията B10 е с рейтинг IP65, което ги прави предпочитано водоустойчиво и прахоустойчиво мобилно решение. Таблетите от този клас са тествани извън MIL-STD-810G стандартите, за да се потвърди тяхната издръжливост в реални условия при висока влажност и вибрации. Устройствата безпроблемно работят при -34° C, а магнезиевата рамка защитава таблетите при изпускане от 1.5 метра височина.

XSLATE B10 е идеален за служителите, които разделят времето си между офиса и работа на открито или чиито задачи са свързани с редовно въвеждане на данни и се нуждаят от клавиатура в пълен размер. Служителите могат бързо да трансформират своя XSLATE B10 в десктоп или лаптоп конфигурация, като свържат клавиатурата Companion и отключат вградения KickStrap, като също толкова лесно могат да върнат обратно мобилните му функции.

Серията B10 осигурява впечатляваща работа през целия ден, задвижван от процесор Intel Core Broadwell, 8GB RAM памет и опционалната батерия с бърза смяна, с издръжливост 20 часа. Тези функции, заедно с 4G LTE и 802.11ac Wi-Fi ще осигурят онлайн връзка и работа с пълна скорост по всяко време, при дълги работни смени или на места със слаб безжичен сигнал.

Zebra B10 се предлага стандартно с TPM 2.0 и интегриран четец за пръстови отпечатъци, както и опционален CAC и Smart Card четец. Серията B10 е съвместима с Windows 7/8.1/10 Pro и е сертифицирана от Microsoft Azure.

 

Технически характеристики +
 Физически характеристики
 Размери

281 mm L x 86 mm W x 180 mm H

 Тегло

1.09 кг.

 Дисплей

10.1-инчов здрав IPS LED дисплей, 500 нита, контрастно съотношение 800:1, капацитивен тъч дисплей чувствителен при работа с ръкавица, писалка или в мокро състояние

 Батерия

Работа на батерията: до 8 часа със стандартна и до 20 часа с допълнителна батерия

Защита

Магнезиева вътрешна рамка и здрава защита на ъглите

 Работни характеристики
 Операционна   система

Windows 10 Pro 64-bit
Windows 8.1 Pro 64-bit
Windows 7 Professional 64-bit

 Памет 

8 GB DDR3L 1600

 Процесор

Intel Core i5 5350U - 1.8 GHz
Intel Core i5 5200U - 2.2 GHz

 Камера

8MP задна камера със светкавица
Предна камера 1080P FHD Webcam 

 Входове

Докинг свързване, USB 3.0, USB type C, RJ-45 ethernet, 3.5 mm audion output, Dual Nano SIM, Micro-SDXC

 Обкръжаваща среда
 Работна   температура

-34° до 60° C

 Влажност

95% некондензирана

 Околна среда

C1D2 (Class1 Division 2) стандарт за опасна околна среда и ATEX

 Защита   срещу   падане

MIL-STD-810G оценка

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.5 м на шперплат върху бетонна повърхност.

 Безжична комуникация
 WiFi (WLAN)

WLAN 802.11ac, 4G LTE (опционално), GPS

 Bluetooth

Bluetooth 4.0

Изтегли Zebra B10_Specification Sheet.pdf