Zebra продукти

Zebra XSLATE R12 е не само ултра здрав мобилен таблет от ново поколение, той е изключително адаптирано устройство от корпоративен клас, 2 в 1 мобилна и десктоп платформа с Windows, която да отговаря на динамиката и предпочитанията на служителите в офис среда и на открито. Zebra XSLATE R12 е мобилен компютър, който предлага повече функционални възможности и по-висока производителност от всяко устройство в този клас.

XSLATE R12 е създаден да бъде единствения компютър, от който се нуждаете. Той е един от най-бързите ултра здрави таблети предлагани днес и разполага с магнитно прикрепена клавиатура Companion, която е ергономична и винаги в режим на готовност. Bluetooth технологията на клавиатурата осигурява надеждна връзка и дълъг живот на батерията. Опцията SlateMate Module, включваща баркод четец и HF RFID, гарантира изключително бързо сканиране, а RJ45 + True Serial Port Dongle улеснява бързото препращане на данни от таблета към избрани устройства.

Големият 12.5-инчов дисплей с пълна разделителна способност и технология за намаляване на зацапването предлага превъзходна видимост и в най-тежките условия. Потребителите могат да видят всеки детайл от документите, с които работят и ясно да преглеждат изображенията през деня или нощта. Десет точковият тъч екран е предпазен от дълбоки надрасквания, причиняващи счупвания на стъклото, благодарение на Corning Gorilla Glass 3 защитата с Native Damage Resistance.

Вграденият 4G LTE и 802.11ac Wi-Fi поддържат устройствата свързани на открито или закрито, дори в отдалечени точки. Zebra XSLATE R12 предлагат свързване чрез антена на WWAN, WLAN и GPS на таблета и докинг станцията.

Процесорът от серията Intel Core предлага по-кратко време за включване на устройството и зареждане на приложенията, докато Intel® PCIe Solid State Drives (SSD) осигурява двойно по-добра работа на диска и 48% подобрение на цялостната производителност на системата в сравнение с предишното поколение устройства.

Zebra XSLATE R12 е достатъчно мощен и надежден таблет, за да бъде основният компютър в офиса и извън него. Устройствата са с висока степен сигурност, защита от корпоративен клас като пръстов отпечатък, SSD и опционален Smart Card/CAC четец. Zebra XSLATE R12 е едно от малкото устройства в своя клас, които се предлагат стандартно с батерия с бърза смяна и е сертифициран от Microsoft Azure.

Технически характеристики +
 Физически характеристики
 Размери

328.5 mm L x 19 mm W x 207.5 mm H

 Тегло

1.34 кг.

 Дисплей

12.5-инчов с Full-HD резолюция, яркост на дисплея 1000 нита, защита Corning Gorilla Glass 3, капацитивен 10 точков тъч екран и технология против зацапване

 Батерия

Работа на батерията: до 9 часа със стандартна батерия 

 Работни характеристики
 Операционна   система

Windows 10 Pro 64-bit
Windows 8.1 Pro 64-bit
Windows 7 Professional 64-bit

 Памет 

4 GB (Celeron 3865U only) и 8 GB 

 Процесор

Intel Core i7 vPro 7600U - 2.8 GHz
Intel Core i7 7500U - 2.7 GHz
Intel Core i5 6200U - 2.3 GHz
Intel Celeron 3865U - 1.8GHz

 Камера

8MP задна и 2МР предна камера 

 Входове

Докинг свързване, USB 3.0, HDMI, вход за Micro-SIM карта и Micro-SDHC

 Обкръжаваща среда
 Работна   температура

-20° до 60° C

 Влажност

3% до 95% некондензирана

 Околна среда

C1D2 (Class1 Division 2) стандарт за опасна околна среда

 Защита   срещу   падане

MIL-STD-810G оценка

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.2 м на шперплат върху бетонна повърхност.

 Безжична комуникация
 WiFi (WLAN)

Intel Dual Band Wireless -AC 8265 WiFi plus
WWAN, WLAN и GPS чрез антена

 Bluetooth

Bluetooth 4.2 (EDR _BLE)

Изтегли Zebra XSLATE R12_Specification Sheet.pdf