Zebra продукти

Zebra ZD410 Настолен етикетен баркод принтер

Настолният етикетен принтер Zebra ZD410 е най-малкият по размер принтер в своя клас, подходящ за приложение дори в най-ограничените пространства. Устройството може да се постави на всяко място, на което има нужда от печат на етикети и разписки, може дори да се монтира на стената.

Друг отличителен белег на принтера за етикети ZD410 е неговата гъвкавост – може да отпечатва етикети от различен клас: синтетични, хартиени, ленти за китки, разписки и др. Подвижният сензор за етикетите прави ZD410 съвместим с повече видове етикети, включително етикети с изместена от центъра черна марка, многоколонни етикети и такива с прорези.

Благодарение на многобройните си опции за свързване, етикетният принтер ZD410 лесно се вписва в технологичната среда на всяка компания сега и занапред. В стандартната си конфигурация, принтерът се предлага с USB 2.0, USB Host, Low Energy и Bluetooth, а опционални са: сериен с автоматично разпознаване, 10/100 Ethernet, 802.11ac Wi-Fi и Bluetooth 4.1.

Принтерът за етикети Zebra ZD410 е изключително интуитивен и лесен за употреба и поддръжка. Посредством опростения графичен интерфейс и петте статус икони (статус, пауза, данни, консумативи и мрежа) потребителят разбира с един поглед какво е състоянието на принтера – дали трябва да се сменят консумативи, дали има проблем с връзката към мрежата и други.

Настолният баркод принтер ZD410 e подходящ за приложение в сферата на търговията за отпечатване на ценови етикети, етикети за срок на годност, несамозалепващи етикети (тагове) и др.

Настолният етикетен принтер ZD410 на Zebra се предлага и в модел, специализиран за целите на здравеопазването, чийто корпус е от покритие, устойчиво на почистване и дезинфекциране с агресивни препарати. Подходящ е за приложение в аптеки, лаборатории и клиники. Тъй като принтерът се предлага и с опция за печат с резолюция 300 dpi, с него могат да се печатат дори най-малките баркод етикети за лабораторни проби, лекарства и рецепти.

Етикетният принтер Zebra ZD410 поддържа софтуерната платформа на Zebra Link-OS, с която принтерите много бързо и лесно се конфигурират, контролират и интегрират в съществуващата информационна среда. 

Максималната продуктивност и непрекъсната работа на принтера са допълнително гарантирани от двата варианта на сервизно обслужване ZebraOneCare.

Технически характеристики +

Характеристики на печат

Метод на печат

термодиректен

Програмни езици

ZPL II ; EPL 2; EPL Line Mode; XML ; ZBI

Резолюция

203dpi (8т/мм)

опция: 300dpi (12 т/мм)

Max. скорост на печат

152 мм/сек (203 dpi)

102 мм/сек (300 dpi)

Max. ширина на печат

56 мм

Max. дължина на печат

991мм

Датчик за етикети

Full width, moveable reflective/black mark
sensor; multi-position transmissive/
gap sensor

Етикети

Ширина (с носещия материал)

до 60 мм

Дължина

до 991мм

Max. диаметър на ролката

127 мм

Дебелина (с носещия материал)

от 0.08 мм до 0.1905 мм

Тип

Roll-fed or fan-fold, die cut or continuous
direct thermal labels with or without black
mark, tag stock, continuous receipt paper,
and wristbands

Общи характеристики

Памет

512 MB Flash, 256 MB SDRAM

Интерфейс

USB 2.0, USB Host и Bluetooth

Опции: сериен с автоматично разпознаване, 10/100 Ethernet, 802.11ac Wi-Fi и Bluetooth 4.1

Работни характеристики

Работна температура

от 4.4° до 41° C

Температура на съхранение

-40° to 60° C

Влажност

от 5% до 95% относителна, некондензирана влага

Захранване

Auto-detectable (PFC Compliant) 90-265VAC ,
50-60Hz;ENERGY STAR qualified

Физически характеристики

Размери

220mm L x 115mm W x 151mm D

Тегло

1кг

Изтегли Zebra ZD410-specification-sheet-en-us.pdf