Zebra ZD620: настолни баркод принтери от най-висок клас

17/11/2017

Баркод принтериСерията ZD620 са настолните баркод принтери от най-висок клас на Zebra Technologies. Тя ще замени принтерите от GX серия след като бъдат спрени от производство. Zebra ZD620 притежават най-добри показатели сред десктоп принтерите на Zebra и са предназначени да отговорят на разнообразните изисквания на много различни приложения. Високото качество на печат се гарантира от използването на технология на печат, която до момента се е използвала само при индустриалните принтери.

Zebra ZD620 притежава конфигурация, която печата с висока резолюция от 300 dpi. Тя е подходяща при печат на малки по размер двумерни баркодове или етикети, върху които има изображения. 

Гаранция за максималната продуктивност на принтера е високата скорост на печат – 203 мм/сек. за 203 dpi и 152 мм/сек. за 300 dpi. Обичайният за десктоп принтерите интерфейс, състоящ се от един бутон и един светлинен индикатор, е заменен от такъв с 3 бутона и пет светодиодни статус икони, което прави лесна поддръжката на принтера. ZD620 има и конфигурация с 10 бутона и цветен LCD екран. Екранът сменя цвета си, когато принтерът е на пауза или има съобщение за грешка, така че потребителите могат лесно да идентифицират и разрешат проблемите преди да са повлияли върху продуктивността.

Баркод принтерZebra ZD620 предлага голям набор от опции за свързаност, посредством които принтерът може да се свърже към съществуващите мрежи или директно към персонален компютър. ZD620 поддържа Ethernet, Serial, USB 2.0, USB Host, както и Bluetooth Low Energy (BLE), който прави възможно печат през iOS устройства. Уайърлес моделите поддържат и 802.11ac Wi-Fi и Bluetooth 4.1. Принтерът може да се свърже към мобилно устройство и посредством Print Touch tag (NFC).

ZD620 притежава подвижен сензор за етикети, посредством който принтерът може да работи с всякакви етикети, без значение от производителя.

ZD620 е принтер, който може да се модифицира според нуждите на развиващия се бизнес – има възможност да се добавят опции за свързаност и управление на консумативи в момента, в който възникне необходимост от тях.