Zebra продукти

Zebra ZQ630 RFID мобилен принтер за етикети

Zebra ZQ630 е мобилен принтер, който предлага печат на RFID етикети. Като част от серията ZQ600, ZQ630 е проектиран с модерна технология и иновативен дизайн, поддържа високи нива на производителност и осигурява лекота при използване и управление. Потребителите на мобилното устройство ще имат възможност да намалят времето за работа и направените грешки, като отпечатват RFID етикети и тагове навсякъде и по всяко време.

Иновативният ZQ630 RFID етикетен принтер дава възможност за гъвкавост при печат и кодиране на RFID тагове, когато и където е необходимо. Този принтер е съвместим с всички съвременни RFID технологии на Zebra, включително маркери и схеми за кодиране. RFID настройването е опростено, с функциите за автоматично калибриране, които елиминират нуждата от сложни наръчници.

Принтерите за етикети на Zebra Technologies са известни с това, че са на чело на пазара на безжични технологии. ZQ630 RFID предлага най-бързата и надеждна безжична връзка, изваден директно от кутията, благодарение на 802.11ac Wi-Fi поддръжката, Bluetooth 4.2 Classic и Low Energy.

Този мобилен етикетен принтер влиза в „спящ“ режим в моментите, когато не работи и автоматично се събужда, когато получи задание за печат, без нуждата да бъде рестартиран. А за разлика от останалите мобилни принтери, моменталното събуждане на ZQ630 RFID работи както през Wi-Fi, така и през Bluetooth.

ZQ630 RFID е оборудван с голям дисплей, лесен за работа интерфейс и персонализирано меню. Принтерът променя цвета на дисплея, когато е поставен на пауза или е налична грешка, за да даде индикация на потребителите какво е необходимо да се направи, за да бъде готов за работа.

Този RFID етикетен принтер е лек и удобен за носене през цялата работна смяна. Едновременно с това притежава характеристики, които му придават дълготрайна издръжливост, включително закалено стъкло на дисплея, висококачествена пластмаса за устойчивост при удар, както и множество подобрения в дизайна, които допълнително увеличават здравината и продължителността на работа.

6800 mAh батерия на ZQ630 RFID осигурява на всеки служител достатъчно мощност през цялата работна смяна. От друга страна PowerPrecision+ гарантира управлението на батерията, като предоставя показатели, идентифициращи стареещите батерии преди да повлияят на производителността на устройството.

Power Smart Print Technology (PSPT), патентована технология на Zebra, постига максимална ефективност, като предоставя точното количество енергия, необходимо за печат. Принтерите с PSPT спестяват приблизително 20% до 30% от мощността на батерията, така че да получавате повече само с едно зареждане.

Принтерът ZQ630 RFID се поддържа от Link-OS, операционна система на Zebra и Print DNA, комбинация от инструменти за производителност, управление, разработка и видимост. Резултатът е ненадминат печат, опростено дистанционно управление и лесна интеграция.  

Zebra Technologies предлагат и ZQ630 Plus RFID модел, който се отличава със същата функционалност и спецификации, но използва преработена електроника за дългосрочна наличност на продуктите.

Технически характеристики +

Характеристики на печат

Операционна система Link-OS
Резолюция

203dpi (8т/мм)

Max. скорост на печат

115 мм/сек

Max. ширина на печат

104 мм

Етикети

Ширина (с носещия материал)

51 мм до 112 мм

Max. диаметър на ролката

66 мм OD на 19 мм или 34.9 мм вътрешен ъгъл

Дължина на етикета 12.7 мм до 813 мм
Дебелина (с носещия материал)

От 0.058 мм до 0.1397 мм за тагове и 0.1651 мм за етикети

Общи характеристики

Памет

256MB RAM, 512MB Flash

Език за управление

CPCL, EPL и ZPL 

Процесор

400MHz 32-bit ARM

Комуникации

USB 2.0 full-speed, Mini-B connector, 14-pin RS-232C port

Bluetooth

Bluetooth 4.2

Работни характеристики

Работна температура

от -20° до 50° C

Температура на съхранение

от -25° до 65° C

Влажност

10% до 90% некондензирана влажност
Батерия

6800mAh номинална, 49.4 Wh сменяема, зареждаща се PowerPrecision+ Литиево-йонна батерия

IP защита

IP43 (IP54 с калъф)

Физически характеристики

Размери

187 мм L x 165 мм W x 82.5 мм H

Тегло

1.1кг

 

Изтегли Zebra ZQ630_Specification Sheet.pdf