Мобилен етикетен принтер ZQ220

22/07/2019

мобилен етикетен принтерZQ220 може да разпечата всичко, от квитанции до етикети, навсякъде и по всяко време, с гъвкавостта, която едно мобилно устройство осигурява. Сега служителите имат възможност сами да изберат подходящата ширина на печат, а устройството е готово за работа веднага щом бъде извадено от кашона, без допълнителни настройки.

Мобилният принтер ZQ220 безпроблемно се зарежда в превозното средство, благодарение на USB зарядно устройство, което се предлага като опция. ZQ220 предлага възможност за зареждане и с USB зарядно на личните мобилни устройства на потребителите.

Bluetooth 4.1 Classic и Low Energy (BLE) поддръжката позволяват бърза връзка между главното устройство и ZQ220, за по-бърз печат. ZQ220 безпроблемно се свързва с мобилни устройства с Android чрез NFC интеграцията. Връзката между двете устройства, независимо дали главното е устройство на Zebra,  може да се осъществи само с едно единствено докосване.

Транспорт и логистикаZQ220 се отличава с вграден интуитивен OLED дисплей. Служителите могат да видят настройките на черно-белия дисплей, наличността на заредените консумативи, състоянието на Bluetooth връзката, както и настройките на печата. Благодарение на сменяемата батерия, мобилният принтер е винаги зареден без прекъсване на работния процес.

ZQ220 е внимателно проектиран за комфорта на мобилните служители. Устройството може да се използва само с една ръка, независимо дали разпечатвате или променяте настройки. ZQ220 е лек, а размерите му са съобразени с интензивните задачи на мобилния служител. Този модел принтери могат да работят на открито или закрито, при висока или ниска температура, в запрашена среда или след изпускане върху бетон. След добавяне на мекия калъф, предлаган като допълнителния аксесоар, ZQ220 работи в дъжд или сняг.

Когато става въпрос за гъвкавост този принтер превъзхожда конкуренцията, като позволява на потребителите да отпечатват различни видове носители с различна ширина, за да отговори на индивидуалните нужди.

Търговията на дребно