Zebra продукти

Zebra ZXP Серия 1 принтери за печат на PVC карти

ZXP Серия 1 е картов принтер, специално създаден за потребители, които искат да отпечатват на място висококачествени PVC карти, но нямат възможност да отделят голям бюджет за тази цел. Картовият принтер е предназначен за употреба в приложения с не голямо натоварване за едностранен печат на цветни или монохромни карти.

Картовият принтер ZXP Серия 1 изисква минимална техническа поддръжка, както и минимално обучение за работа с устройството. Интуитивният потребителски LCD интерфейс улеснява значително работата с принтера. Специално за ZXP1, Zebra създава т. нар Load-N-Go ленти, чиито касети са с уникален природосъобразен дизайн с по-малко пластмаса, който подпомага по-бързото ми разграждане. Освен това, с лентите Load-N-Go, смяната на консумативите е гарантирано бърза и лесна.

Уникално нововъведение е т. нар Print Touch характеристика: посредством разчитане на разположения от дясната страна на корпуса NFC таг, устройствата, които поддържат тази опция, се свързват директно към уеб базираната помощна страница на ZXP1. Там потребителите могат да намерят видео клипове и продуктова информация, както и полезна информация за конкретния принтер като сериен номер и Mac адрес. До уеб базираната помощна страница се стига и чрез сканиране на QR баркод, разположен под капака на принтера.

Компактният дизайн и малки размери правят принтера за PVC карти Zebra ZXP1 идеално решение за приложения с ограничено работно пространство.  

Принтерът ZXP Серия 1 e правилният избор за отпечатване на висококачествени, чисти и контрастни пълноцветни изображения върху PVC карти, когато и където са ви нужни. Картовият принтер поддържа като опции кодиране с магнитна лента, Ethernet свързаност и печат върху карти с различна дебелина. С тези опции ZXP1 може да задоволи бизнес нужди от най-разнообразен клас и характер.

Технически характеристики +
 
Характеристики на печат
Метод на печат едностранно отпечатване; цветно сублимиране или монохромно термотрансферно отпечатване
Резолюция 300 dpi (11.8 dots/mm)
Скорост на печат

500 карти/час, едностранен монохромен печат

120 карти/час, едностранен YMCKO печат
Карти
Ширина/ дължина 54мм x 86мм
Капацитет на зареждане 100 карти
Капацитет на контейнера придържащ отпечатаните карти 50 карти
Дебелина 10-40 mil
Тип PVC, PVC комбинирани
Термотрансферна лента
Load-N-GoTM касета с вградена почистваща ролка за карти

YMCKO: 100 отпечатъка
Black Monochrome: 1000 отпечатъка
White Monochrome: 500 отпечатъка
1/2 YMCKO: 400 отпечатъка

Общи характеристики
Интерфейс USB 2.0; вграден 10/100 Ethernet (опция)
Индикация LCD дисплей (16 символа)
Физически характеристики
Размери

200мм W x 368 мм L x 236 мм H

Тегло

5.3 кг

Изтегли Zebra ZXP1 Datasheet_en.pdf