Extreme Networks

Extreme NetworksExtreme Networks е американска компания, основана през 1996 г. в Калифорния. Компанията предлага интегрирани мрежови решения, които осигуряват пренос на данни, глас и видео за целите на бизнес клиенти и интернет доставчици. Extreme Networks е представена в над 50 държави. Компанията изгражда жични и безжични локални мрежи с висока сигурност, предлага инфрастуктура за дейта центрове и мрежови решения за всякакви индустрии – транспорт и логистика, производство, търговски обекти, здравеопазване, образование и др.

В края на 2016-та година Extreme Networks обяви, че придобива частта от бизнеса на Zebra Technologies, занимаваща се с безжични LAN мрежи. Той включва цялото WLAN портфолио на Zebra – аксес пойнт, контролери, софтуер, операционната система WiNG, както и решенията за максимална сигурност – WIPS (Wireless Intrusion Prevention System) и AirDefense Security & Compliance. С придобиването на WLAN бизнеса на Zebra, Extreme Networks разширява портфолиото си и ще предлага още по-разнообразни цялости мрежови решения на своите клиенти.

 • WiNG Enterprise

  WiNG Enterprise е платформа, предназначена за употреба при изграждане на мащабни безжични мрежи с много на брой аксес пойнта, управлявани от един от тях: до 64 AP-та на една и съща локация и до 128 AP-та на няколко локации.
 • WiNG Express

  WiNG Express е платформа, която позволява изграждането на висококачествени безжични мрежи на изключително достъпни цени. С WiNG Express, мрежата може да включва до 25 аксес пойнта, управлявани от един от тях. Подходяща е за малкия и среден бизнес.
 • Други аксес пойнт

  Баркод Системи България предлага и други аксес пойнт устройства, освен изброените в WiNG Enterprise и WiNG Express. Можете да ги видите в тази категория.
 • Антени

  Баркод Системи България предлага различни видове безжични антени на Extreme Networks за всички налични в портфолиото WLAN продукти.