• Zebra Technologies

  Зебра - логоZEBRA Technologies е най-големият световен доставчик на мобилни и баркод технологии. През 2014-та година компанията придоби подразделението, занимаващо се с производство и интеграция на баркод скенери, мобилни компютри и безжични мрежи на Motorola Solutions.

  В качеството на световeн лидер в предлагането на надеждни отпечатващи решения, Zebra Technologies Inc има над 7 500 000 продадени принтера, най-широката продуктова гама и непрекъснати технологични иновации, Zebra Technologies е спечелила доверието да бъде партньор на повече от 90% от водещите световни фирми в класациите Fortune 500 и Global 2000. За всеки един тип приложение Zebra Technologies предлага специално разработено системно решение, което най-прецизно ще отговори на нуждите на потребителите. Решение, което освен основния продукт (етикетен баркод принтер), включва и подходящите за него консумативи (етикетни материали и термотрансферни ленти) и специализиран софтуер за управление и дизайн на етикети. 

  След придобиването на Motorola Solutions, Zebra Technologies вече предлага:

  • Баркод скенери от всякакъв клас за най-разнообразни приложения
  • Ръчни мобилни компютри с интегрирани баркод скенери и възможност за работа в безжични мрежи
  • Оборудване за изграждане на безжични мрежи
  • Други продукти в областта на мобилните и баркод системи като - OCR четци, PDA устройства и аксесоари и т.н.

 • Körber AG

  Körber AG - лого

  През 2020 година германския холдинг Körber AG придоби един от водещите американски доставчици в сферата на системите за управление и контрол на процесите в областта на логистиката, производството и веригите за доставки - High Jump Inc.

  Придобиването се случи три години след като HighJump се обедини с Accellos, създавайки пазарен лидер с над 11 000 клиента в 23 страни от Северна Америка, Азия и Европа.

  Körber AG е технологична група с над 11 500 служител в целия свят. Групата се състои от водещи технологични компании и над 130 производствени, търговски и предлагащи услуги компании. Групата Körber е еднолична собственост на Фондацията Körber – организация с нестопанска цел, фокусирана върху обществени и политически въпроси и насърчаваща научните постижения. Благодарение на специфичната си структура и начин на функциониране, Körber комбинира предимствата на една глобална организация с тези на специализираните и гъвкави малки и средни компании.

 • Extreme Networks

  Extreme Networks е американска компания, основана през 1996 г. в Калифорния. Компанията предлага интегрирани мрежови решения, които осигуряват пренос на данни, глас и видео за целите на бизнес клиенти и интернет доставчици. Extreme Networks е представена в над 50 държави. Компанията изгражда жични и безжични локални мрежи с висока сигурност, предлага инфрастуктура за дейта центрове и мрежови решения за всякакви индустрии – транспорт и логистика, производство, търговски обекти, здравеопазване, образование и др.

   

  В края на 2016-та година Extreme Networks обяви, че придобива частта от бизнеса на Zebra Technologies, занимаваща се с безжични LAN мрежи. Той включва цялото WLAN портфолио на Zebra – аксес пойнт, контролери, софтуер, операционната система WiNG, както и решенията за максимална сигурност – WIPS (Wireless Intrusion Prevention System) и AirDefense Security & Compliance. С придобиването на WLAN бизнеса на Zebra, Extreme Networks разширява портфолиото си и ще предлага още по-разнообразни цялости мрежови решения на своите клиенти.

 • Elo Touch Solutions

  Elo Touch Solutions е водещ световен доставчик на продукти и решения, базирани на touch-технологиите. Портфолиото на компанията включва пълна гама OEM компоненти за сензорни екрани, монитори, реагиращи на докосване и многофункционални сензорни устройства. Elo внимателно проектира всеки отделен продукт съобразно изискванията на различните приложения, като например производство, POS терминали, индустриална автоматизация, интерактивни киоск терминали, транспорт, магазини, медицина и фармация, хотели, продажби на билети, офис автоматизация и др. 

   

  Основателите на Elo са тези, които са изобретили екраните, реагиращи на докосване преди повече от 40 години. Оттогава досега, продуктите на Elo са синоним на качество, надеждност и иновация. Лесните за използване сензорни интерфейси намират приложение в множество сфери и различни пазари за увеличаване на производителността, създаване на по-висококачествени продукти и услуги, намаляване на времето за обучение и увеличаване на печалбите.

 • Други

  Продукти на други марки, които Баркод Системи България има възможност да предложи, ремонтира и поддържа, можете да видите тук.