• Zebra Technologies

  ZEBRA Technologies е най-големият световен доставчик на мобилни и баркод технологии. През 2014-та година компанията придоби подразделението, занимаващо се с производство и интеграция на баркод скенери, мобилни компютри и безжични мрежи на Motorola Solutions.

  В качеството на световeн лидер в предлагането на надеждни отпечатващи решения, Zebra Technologies Inc има над 7 500 000 продадени принтера, най-широката продуктова гама и непрекъснати технологични иновации, Zebra Technologies е спечелила доверието да бъде партньор на повече от 90% от водещите световни фирми в класациите Fortune 500 и Global 2000. За всеки един тип приложение Zebra Technologies предлага специално разработено системно решение, което най-прецизно ще отговори на нуждите на потребителите. Решение, което освен основния продукт (етикетен баркод принтер), включва и подходящите за него консумативи (етикетни материали и термотрансферни ленти) и специализиран софтуер за управление и дизайн на етикети. 

   

  След придобиването на Motorola Solutions, Zebra Technologies вече предлага:

  - баркод скенери от всякакъв клас за най-разнообразни приложения

  - ръчни мобилни компютри с интегрирани баркод скенери и възможност за работа в безжични мрежи

  - оборудване за изграждане на безжични мрежи

  - други продукти в областта на мобилните и баркод системи като - OCR четци, PDA устройства и аксесоари и т.н.

 • High Jump

  High Jump. е световно-известен американски доставчик, специализиран в предлагането на системи за управление в областта на логистиката, производството и веригите за доставка.

   

  През 2014-та година американските компании Accellos Inc.и High Jump Software се сляха и създадоха пазарен лидер с над 11 000 клиента в 23 страни от Северна Америка, Азия и Европа. Новата компания работи под името HighJump, а названието Accellos продължи да се използва за решения за веригата на доставки за средния бизнес.

   

  Историята на Accellos Inc. е свързана със сливането на три дружества – Radio Beacon Inc., доставчик за контролирани складове, Maximum Data Solutions Inc., лидер в автоматизираното събиране на данни в реално време (ADC – Automated Data Collection) и Haedwater Technology Solutions Inc., бързо развиваща се международна компания, специализирана в разработването и интегрирането на корпоративни информационни системи.

   

  Accellos Inc. се насочва към Radio Beacon WMS, който след време преименува на Accellos One Warehouse. Днес той вече е имплементиран в повече от петстотин фирми – средни по размер местни складове или големи дистрибуционни центрове, включени във Fortune 500.

 • Extreme Networks

  Extreme Networks е американска компания, основана през 1996 г. в Калифорния. Компанията предлага интегрирани мрежови решения, които осигуряват пренос на данни, глас и видео за целите на бизнес клиенти и интернет доставчици. Extreme Networks е представена в над 50 държави. Компанията изгражда жични и безжични локални мрежи с висока сигурност, предлага инфрастуктура за дейта центрове и мрежови решения за всякакви индустрии – транспорт и логистика, производство, търговски обекти, здравеопазване, образование и др.

   

  В края на 2016-та година Extreme Networks обяви, че придобива частта от бизнеса на Zebra Technologies, занимаваща се с безжични LAN мрежи. Той включва цялото WLAN портфолио на Zebra – аксес пойнт, контролери, софтуер, операционната система WiNG, както и решенията за максимална сигурност – WIPS (Wireless Intrusion Prevention System) и AirDefense Security & Compliance. С придобиването на WLAN бизнеса на Zebra, Extreme Networks разширява портфолиото си и ще предлага още по-разнообразни цялости мрежови решения на своите клиенти.

 • Elo Touch Solutions

  Elo Touch Solutions е водещ световен доставчик на продукти и решения, базирани на touch-технологиите. Портфолиото на компанията включва пълна гама OEM компоненти за сензорни екрани, монитори, реагиращи на докосване и многофункционални сензорни устройства. Elo внимателно проектира всеки отделен продукт съобразно изискванията на различните приложения, като например производство, POS терминали, индустриална автоматизация, интерактивни киоск терминали, транспорт, магазини, медицина и фармация, хотели, продажби на билети, офис автоматизация и др. 

   

  Основателите на Elo са тези, които са изобретили екраните, реагиращи на докосване преди повече от 40 години. Оттогава досега, продуктите на Elo са синоним на качество, надеждност и иновация. Лесните за използване сензорни интерфейси намират приложение в множество сфери и различни пазари за увеличаване на производителността, създаване на по-висококачествени продукти и услуги, намаляване на времето за обучение и увеличаване на печалбите.

 • Други

  Продукти на други марки, които Баркод Системи България има възможност да предложи, сервизира и поддържа, можете да видите тук.