IBCS SPICA Alliance Conference

11/06/2019

На 3 юни тази година, официално бе открита ежегодната конференция на IBCS Group. Мероприятието събира всяка година представители на 5-те компании, членове на групата - IBCS Hungary - Унгария, IBCS Poland - Полша, Kodys Czech Republic  - Чехия, Kodys Slovensko - Словакия и BCS BulgariaIBCS Group е най-голямата група фирми, работеща в сферата на мобилните бизнес информационни системи и баркод продуктите и технологиите в Централна и Източна Европа.

Тазгодишното мероприятие IBCS SPICA Alliance Conference, бе по-специално за компаниите членове на групата, защото бе уважено от новия партньор на IBCS Group – SPICA. SPICA Group са водещ доставчик на решения за управление на веригата за доставки и решения за управление на служителите в Адриатика. Стратегическият алианс между двете компании бе обявен през изминалата година и осигурява цялостни решения за управление на веригата за доставки в множество държави - от Балтийско до Адриатическо и Черно море.  

По традиция, на конференцията присъстваха и представители на основните партньори на групата - Zebra Technologies и Ingram Micro. Тазгодишното събитие бе по-различно и с това, че към присъстващите на конференцията се нареждат и Vocollect, SOTI, Altyc, Nice Label и LogiTech. В разгара на Гала вечерята бяха наградени отличили се служители от компаниите, част от IBCS Group, а голямата награда за отлични резултати тази година грабна BCS Bulgaria.

Събитието се проведе в RIU Helios Paradise, Свети Влас, а мотото на конференцията бе под надслов – Best Together! Това беше и основният фокус на мероприятието - обмяна на опит и сплотяване на колективите, защото заедно сме по-силни!