Micro Kiosk MK 500

27/05/2009

Новият Micro Kiosk Motorola MK500 подобрява потребителското изживяване в търговските обекти и повишава удовлетвореността на клиентите, като им дава възможност да пазаруват много по-независимо, използвайки най-новите иновационни технологии в тази област. Това компактно, лесно за инсталиране и достъпно устройство, позволява на търговците на дребно да използват силата на самообслужването на всеки ред или отдел в обекта. Без значение къде в магазина се намира клиентът, той може да намери помощна информация на не е повече от няколко крачки от него.

Новият потребителски терминал MK500 предоставя рентабилна възможност за търговските обекти да увеличат продуктивността на своите служители, като осигурят на клиентите достъп до необходимата им информация. С негова помощ клиентите могат да проверяват цената и наличностите, баланса на своята клиентска или gift карта, да определят местоположението на даден продукт и повикат търговски служител - всичко това само със сканиране на баркод или натискане на един бутон или сензорния екран.

Micro Kiosk моделите от серията MK500 се предлагат във вариант с лазерен скенер и имиджър. Качеството на сканиране се гарантира от патентованата технология на Motorola за сканиране от първия опит, без да бъде необходимо прецизно ориентиране на баркода към скенера. В допълнение, MK500 лесно би могъл да се свърже към други периферни устройства, като малки мобилни принтери. Тяхната ергономичност и функционалност позволява на търговците да сменят местоположението на устройствата за по-голямо удобство на клиента или според сезонните нужди.

Използването на Micro Kiosk терминали доказано повишава ефективността на търговските служители, редуцира разходите за труд и увеличава потребителската удовлетвореност.