Retail Digital Summit 2023

22/02/2023

Retail Digital SummitПървото ритейл събитие за година, Retail Digital Summit, организирано от списание Enterprise, бе проведено на 21 февруари. Като дългогодишни партньори на събитието, Баркод Системи България не пропусна своето участие.

По време на лекционните панели бяха разгледани актуални за търговския сектор теми. Видни експерти в областта говориха за предизвикателствата пред търговците на дребно, като високата инфлация, нарастващите лихви, заплахата от рецесия, проблемите във веригата на доставки и тяхното силно влияние върху търговската дейност и потребителското поведение. В съвременната икономическа ситуация все по-ключов става подходът при представяне на продуктите и услугите, рекламата, посланията на бранда и изграждането на дългосрочни взаимоотношения с клиентите.

От друга страна, недостигът на работна ръка все по-осезаемо подтиква ритейл представителите да се обърнат към технологиите.

 

Посетителите на Retail Digital Summit имаха възможност да се срещнат лично с представител на екипа ни и да получат подробна информация за това как технологичните решения, които Баркод Системи България предлага могат да подкрепят ритейл сектора и да разрешат някои от нарастващите критични моменти.

Научете повече за продуктите, подходящи за търговските обекти.

Retail Digital Summit

Рекламно участие в Retail Digital Summit

Рекламно представяне в ритейл събитието на сп. Ентърпрайз

Retail Digital Summit 2023