Retail Show 2024

05/02/2024

Баркод Системи България ще вземе участие в международното ритейл изложение SIHRE/RETAIL SHOW 2024 и професионален форум GastronomiX в периода 13-16 февруари 2024 в Интер Експо Център, гр. София.

Международният формат на събитието се провежда на всеки две години и привлича бизнес представители от хорека сектора в България. Изложението има за цел да събере на едно място водещи производители, дистрибутори и вносители, както на ритейл оборудване и технологии, така и на хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване. За поредна година едновременно с изложение SIHRE ще се състои и кулинарен форум GastronomiX, където завидни кулинари ще представят на публиката своите смели идеи и умения.

В тазгодишното издание на изложението, Баркод Системи България ще представи на своя изложбен щанд (зала 3, номер В4а) продукти на световния лидер в производството на баркод оборудване - Zebra Technologies. Наши представители ще обърнат специално внимание на всеки един посетител и ще бъдат на разположение за обсъждане на конкретни въпроси и специфични бизнес казуси.

В рамките на събитието, управителят на компанията
д-р инж. Юри Димитров ще изнесе и презентация на тема: „GS1 Sunrise 2027: Миграция към 2D баркодове в ритейла“. Тя ще се проведе на 13.02.2024 г. (вторник) от 11:00 ч., зала 3. Основен акцент ще бъде предстоящото преминаване от традиционни линейни баркодове към 2D баркодове в областта на търговията на дребно. 

Ако желаете да се запознаете с новите тенденции и иновации в ритейл сферата, да разширите продуктовото си портфолио и мрежа от професионални контакти, Ви очакваме на ритейл изложението Sihre/Retail Show 2024. Достъпът до събитието се осъществява чрез билети, които ние като изложител ви предоставяме безплатно. За повече информация натиснете тук

 

Лого на ритейл изложението Сихре.