Zebra Technologies придоби Xplore Technologies

30/08/2018

На 14 Август 2018 г. Zebra сключи сделка за придобиване на Xplore Technologies. Както обяви малко по-рано компанията, решението да закупят Xplore е, за да подкрепят една от своите стратегическите области на растеж, а именно затвърждаване на лидерските позиции на пазара на таблети. Добавянето на портфолиото на Xplore от полу-, напълно и ултра-устойчиви таблети и 2 в 1 лаптопи, позиционира Zebra на челни позиции в този сегмент и значително разширява връзката на компанията с настоящи и потенциални клиенти.

Таблетът е едно от ключовите устройства, използвани за анализиране, съхраняване и разпространяване на информация в различните звена на едно предприятие. Добавянето на Xplore към продуктовия портфейл на Zebra ще гарантира още по-доброто представяне на фирмите, използващи именно тези продуктови решения.

За Xplore Technologies

Като водещ доставчик и авторитет в осигуряване на мобилните решения, Xplore предоставя технологията, гъвкавостта и устойчивостта, от която клиентите се нуждаят, за да увеличат ресурсите си и да сведат до минимум разходите си, като едновременно повишат производителността на бизнеса. Не само, че Xplore предлага широко портфолио от здрави мобилни компютри, както и богата гама аксесоари, но всепризнатите таблети, преносими компютри и 2 в 1 лаптопи са едни от най-бързите и издръжливи устройства в този клас. Гъвкавостта на продуктите и сигурността при използването им, улесняват организациите в различни области на дейност да намалят мобилните работни потоци и да увеличат ефективността на своите работници.

Продуктовите предложения на Xplore ще допълват богатото портфолио от мобилни компютри, принтиращи устройства и устойчиви скенери на лидера в индустрията Zebra, като по този начин Zebra ще обслужва по-широк кръг клиенти.