Zebra ZQ320: Нов мобилен баркод принтер за печат на етикети и разписки

12/10/2017

Zebra ZQ320 мобилен баркод принтер за печат на етикети и разпискиZebra ZQ320 се предлага в два модела, според конкретните нужди на бизнеса. Първият е подходящ за употреба на закрито, вторият - за приложения на открито, тъй като притежава IP54 степен на защита от запрашеност и влага и поддържа работа с водоустойчиви материали. По този начин можете да разчитате на четим текст и баркодове, дори и ако печатате при дъжд или сняг.

ZQ320 е принтер, който може да печата както етикети, така и разписки. Той може да се свърже с практически всяко мобилно устройство – всички мобилни компютри и таблети с Bluetooth на Zebra, както и с което и да било устройство с Android, iOS, Windows CE или Windows Mobile. Надеждната Wi-Fi връзка прави възможна и работата в настолен режим.

Zebra ZQ320 мобилен етикетен принтерКомбинацията от патентована Power Smart Print технология, батерия PowerPrecision+ от 2280 mAh и специалния режим на заспиване правят ZQ320 принтерът с един от най-дългите цикли на зареждане в този клас. Лесно достъпни са и редица показатели за състоянието на батерията, чрез които могат веднага да се идентифицират и сменят остарелите батерии преди това да се е отразило на продуктивността.  

Принтерът е подходящ за редица приложения в сфери като търговия, мобилни продажби, транспорт и логистика. С него могат да се отпечатват ценови етикети, разписки, фактури и др.