Температурни индикатори от Zebra Technologies

27/06/2022

Температурни индикаториLIMITmarker Reversible от Zebra са индикатори, подходящи за етикетиране на продукти, които изискват охлаждане, но са оптимални за употреба при стайна температура. Използването на такъв тип продукти, когато са студени, може да доведе до лоши резултати и неудовлетвореност от страна на потребителите.

Температурните индикатори са лесни за прилагане и разбиране. Оцветени в тъмносиньо, те сигнализират, че температурата на продукта е около или под 8°C. Доближавайки се до стайната, етикетите изсветляват и показват ясно съобщение "ОК". Този процес е обратим и етикетът отново потъмнява, когато продуктът бъде поставен на студено.

Размерът на Zebra индикаторите е 16mm x 10mm, което ги прави изключително подходящи за залепване върху различни по големина и форма повърхности.

 

Zebra LIMITmarker могат да бъдат надеждно приложени върху различни повърхности, включително хартия или картон, полиестер фолио, стъкло, метални или пластмасови повърхности, в това число полиетилен (PE), полипропилен (PP), поливинилхлорид (PVC) и поликарбонат.

Температурните индикатори намират широко приложение в редица области, сред които фармацевтичната индустрия и производството на продукти със специални изисквания. Zebra индикаторите спомагат за увеличаване срока на годност на продуктите, елиминирайки необходимостта от честото затопляне или охлаждане до достигане на оптимална температура.