Zebra продукти

CC600 елегантен киоск терминал

Базирано на най-новата платформа Android TM, CC600 предлага на търговците на дребно удобство, бързина, дълъг жизнен цикъл на устройството и клиентска удовлетвореност. Елегантният 5-инчов киоск терминал е лесен за инсталиране, осигурявайки на потребителите достъп до информация и помощ от всяка точка в магазина. Благодарение на CC600 клиентите имат възможност да намерят информация за продукт или цена, да получават персонализирани оферти, да се регистрират за промоции, да направят покупка или да се обадят на сътрудник.        

Свръхмощният процесор и дисплеят с висока резолюция осигуряват безпроблемна работа на всяко приложение. От една страна, потребителите получават ясна графика, анимация и незабавна информация от едно иновативно устройство, а от друга търговците на дребно ще имат най-модерната платформа, базирана на Android Oreo с вградена поддръжка за следващите две версии на Android (P и Q) 1.

CC600 киоск терминалът предлага най-доброто представяне в своя клас, което затвърждава световните лидерски позиции на Zebra в индустрията за сканиране на баркодове. Устройството осигурява бързо сканиране на печатни и мобилни баркодове, както и безпроблемно разпознаване на повредени или лошо отпечатани баркодове.

Благодарение на вградения микрофон и високоговорител, както и push-to-talk поддръжка, купувачите могат лесно да се свържат с виртуален или реален консултант. Усъвършенстваната гласова технология осигурява ясна гласова комуникация, независимо от шума на заобикалящата среда.

EMDK инструментът от Zebra Technologies включва изчерпателен набор от API и примерни кодове, които опростяват процеса на кодиране, като намаляват времето за разработка и възможните грешки. С Enterprise браузърът на Zebra е възможно да се изградят многофункционални уеб приложения, които използват всяка функция на CC600, като сканиране на баркодове или улавяне на подписи.

Със своя компактен дизайн, тънък профил и стандартен монтаж, CC600 се побира почти навсякъде – на рафтове, стълбове или стени. Стандартната поддръжка на Power-over-Ethernet намалява времето за инсталиране и разходите.

 

Технически характеристики +

Работни характеристики 

Операционна система

Android Oreo, Google GMS

Комуникация

WLAN: Dual band 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/r/k/w/i
WPAN: Bluetooth 5.0, integrated antenna
Ethernet: Gigabit Ethernet on RJ45 interface, with
activity LEDs

Памет

4 GB RAM/32 GB вътрешна памет

Физически характеристики

Размери

16.9 cm H x 11.6 cm L x 3.5 cm W

Тегло

320 г

Дисплей

5” PCAP multi-touch

Използваема част на дисплея

110 mm W x 62 mm H

Резолюция

1280 х 720 при 60Hz

Портове

USB OTG: 1 USB-C OTG
Ethernet Gigabit compatible: RJ45

Аудио

Два микрофона и един вграден говорителя (общо 2W)

Клавиатура

Виртуална

Скенер

1D/2D Zebra SE2100 скенер

Яркост на дисплея

300 nits

Обкръжаваща среда

Работна температура

0° to 40° C

Температура на съхранение

-40° to 70° C

Влажност

от 5% до 95% некондензирана влага

 

 

Изтегли Zebra CC600_Specification Sheet.pdf