American Airlines се довери на HighJump

04/02/2020

American Airlines, най-голямата авиокомпания в света, ще работи с HighJump. Американската авиокомпания ще ползва HighJump WMS Advantage в най-новия си централен хъб за авиочасти.

В процеса на подбор, са участвали, най-доказаните в сферата на WMS (системи за управление на складови дейности) доставчици – Manhattan, JDA и HighJump.

American Airlines е била впечатлена от опита на HighJump в авиационната индустрия и по-специално от успешната инсталация в конкурентната United Airlines и интеграцията с базата ѝ данни SCEPTER (система за проследяване и оценяване на икономически резултати).

Партньорството между двете компании ще бъде ключов компонент при изграждането на новия дистрибуционен център за части. Авиокомпанията ще ползва HighJump WMS Advantage, за да има информация в реално време за състоянието на складовите наличности, за подпомагане на избора на части и цялостно оптимизиране на процесите на поддръжка на самолетите.

Новият централизиран център за резервни части и поддръжка на самолети на American Airlines ще се намира на международното летище в Далас.