Новите индустриални принтери на Honeywell PD45 и PD45S

28/08/2023

Индустриалните принтери PD45 и PD45S на Honeywell са подходящи за използване във всякакъв вид приложения - от изискванията за леки търговски обеми до най-взискателния 24-часов печат.

Подобно на другите модели от семейството индустриални етикетни принтери на Honeywell, те са признати за дълъг живот и надеждност, предлагат етикети, защитени от повреда, лесно програмиране, усъвършенствана мрежова свързаност и сигурност, както и RFID технология. Това са само част от характеристиките, които потвърждават, че Honeywell се счита за лидер в индустрията.

Серията се отличава със стандартни функции, като възможност за интелигентен печат, при която потребителите конфигурират и прецизират настройките за печат, без необходимост от свързване на принтера с компютър. Благодарение на платформата на Honeywell, която поддържа множество езици за печат, PD45 и PD45S могат да бъдат изключително добра алтернатива на конкурентните принтери, които се предлагат на пазара.

Иновативният дизайн с малко на брой вътрешни механични части и изцяло метална структура на рамката, правят принтерите PD45 и PD45S здрави и издръжливи. Това им придава освен елегантен външен дизайн, но и изключителна компактност и ги прави подходящи за работа в широк спектър от условия и приложения. Големият страничен стъклен прозорец позволява на потребителите лесно да наблюдават състоянието на принтера и улеснява презареждането на консумативите.

И двата принтера предлагат:

  • Здравина и издръжливост
  • Отлична производителност и високо качество на печат
  • Лесно управление на устройствата

Honeywell PD45/PD45S са серията индустриални принтери от търговски клас, подходяща за редица сектори като производство, търговия на дребно, логистика, здравеопазване и правителствени приложения.